Pozo del Tío Raimundo (Madrid)

Detingut l'autor de l'homicidi de Vallecas després d'entregar-se a la policia

El presumpte autor del crim que va sacsejar el barri és 'El Chule', un noi de 20 anys

apualamiento-vallecas

apualamiento-vallecas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia Nacional ha detingut l’home que presumptament va matar el 17 de març un veí del barri d’El Pozo del Tío Raimundo, al districte madrileny de Puente de Vallecas, després que hagi acudit a una comissaria a entregar-se.

La direcció policial ha precisat que el conegut com 'El Chule', de 20 anys, s’ha entregat "després de la pressió de la Policia una vegada identificat com a presumpte autor de l’homicidi". Després del seu arrest ha sigut traslladat al Grup d’Homicidis de la Direcció Superior de Policia. 

Segons ha informat a Efe la Direcció Superior de Policia de Madrid, el presumpte autor del crim, que estava en crida i cerca des que va ser identificat pels familiars que acompanyaven el mort, ha sigut arrestat aquest matí, quan ha acudit a la Comissaria d’Hortaleza amb el seu advocat.

Tensió veïnal

Un home de 64 anys va morir el 17 de març per una ferida d’arma blanca que va rebre al coll durant una baralla originada per la discussió entorn d’un gos, en la qual també van resultar ferits lleus dos germans del mort i un nebot.

Notícies relacionades

Després del crim alguns veïns d’El Pozo es van concentrar diverses vegades davant la vivenda del presumpte assassí i van provocar aldarulls per exigir que la seva família marxés del barri al considerar que es tracta d’un clan conflictiu. Els moments de tensió van anar en augment fins al punt que el 20 de març la Policia Municipal va sol·licitar a la Nacional la seva presència, i es van desplegar efectius de la Unitat de Prevenció Ràpida (UPR) i de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP), els antiavalots.

Alguns dels concentrats es van aproximar a la vivenda del presumpte autor del crim amb la intenció d’accedir-hi, cosa que els agents van impedir. Als voltants, un grup va cremar un camió i va trencar els vidres d’un altre i la lluna d’una furgoneta.