Aquest diumenge

Veïns cremen un camió com a venjança per la mort de l'home apunyalat a Vallecas

Al voltant de 200 persones es van concentrar a les portes del domicili del presumpte assassí

apualamiento-vallecas

apualamiento-vallecas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Uns 200 veïns del districte madrileny de Puente de Vallecas han protagonitzat en les últimes hores escenes de tensió al barri, on aquest diumenge va ser assassinat un home de 64 anys. L’autor del crim no ha sigut encara detingut, encara que un grup de persones intentés accedir al domicili del presumpte homicida i cremés un camió.

Fonts policials han indicat que entorn de les 19.30 hores d’aquest dimarts unes 200 persones es concentraven al carrer Esteban Carros per clamar venjança i exigir als presumptes autors del crim i les seves famílies abandonar el barri.

Els moments de tensió van anar en augment fins al punt que la Policia Municipal va sol·licitar a la Nacional la seva presència, i es van desplegar efectius de la Unitat de Prevenció Ràpida (UPR) i de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP), els antiavalots.

Alguns dels concentrats es van aproximar a la vivenda del presumpte autor del crim amb la intenció d’accedir-hi, cosa que els agents van impedir.

Notícies relacionades

Als voltants, un grup va cremar un camió i va trencar els vidres d’un altre i la lluna d’una furgoneta. 

A les 22.00 hores, segons fontspolicials, la situació es va controlar i els concentrats van abandonar el lloc. La policia manté vigilància al lloc.