Agressió física

Un firaire agredeix el regidor de Festes a Villalba

L'agressió es va produir quan el regidor li va comunicar que no podria posar la seva parada

villalba

villalba

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un firaire va agredir dijous al migdia el regidor de Festes, Protecció Civil i Obres de la localitat madrilenya de Cuello Villalba, Juan José Tejada, després d’informar-lo que la sol·licitud per instal·lar-se a la fira estava denegada, segons han informat fonts municipals.

Els fets van passar les 12.30 hores tocades de dijous passat quan Tejada anava a entrar a la seva regidoria. A la porta va ser aturat per una persona que el va increpar i li va preguntar a crits sobre l’estat de la seva documentació per a la fira. El regidor li va comunicar queaquest any no podia muntar la parada perquè l’any passat va increpar diversos treballadors municipals.

En aquell moment, l’home va clavar al regidor una puntada de peu a l’estómac i el va amenaçar dient-li que sabia on vivia i que aniria contra ell a casa seva. Diversos treballadors locals que van sortir a ajudar Tejada també van ser colpejats per l’agressor.

El regidor va anar posteriorment a Urgències a l’hospital per recollir l’informe de lesions, que va adjuntar a la denúncia que va interposar després a la caserna de la Guàrdia Civil de la localitat.

Notícies relacionades

La víctima i l’alcaldessa del municipi, Mariola Vargas, faran aquest divendres a les 9.15 hores a l’Ajuntament una roda de premsa per comunicar els detalls dels fets.