ATAC CANÍ

Ferida greu una dona de 31 anys després de ser atacada per un pit bull a Madrid

Anava de visita a un domicili al quart pis d'un immoble de Vallecas

pitbull

pitbull

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una dona de 31 anys va resultar ferida de caràcter greu la nit d'aquest dimecres en rebre diverses mossegadesa diverses parts del cos després de ser atacada per un gos de raça pit bull en un habitatge d'Entrevías.

Els fets van passar cap a les 23.21 hores en un habitatge ubicat al carrer Manuel Maroto, segons han informat a Europa Press fonts d'Emergències 112 de la Comunitat de Madrid.

Els primers indicis apunten que la dona anava de visita a un domicili del quart pis d'un immoble d¿aquest carrer quan, per causes que estan sent investigades, va ser atacada pel gos.

Notícies relacionades

Com a conseqüència de l'atac, la dona va rebre diverses mossegades al tòrax, l'abdomen, el braç de dret i les dues cames. Les ferides li han provocat esquinços al braç i la cuixa drets. Després de ser atesa al lloc dels fets per sanitaris del Summa-112, va ser traslladada fins a l'Hospital Doce de Octubre, on va ser ingressada amb pronòstic greu.

Agents de la Policia Municipal s'han personat al lloc dels fets per provar d'aclarir les circumstàncies de l'atac i s'han fet càrrec de la investigació.