NBA

Jordi Fernández, el primer espanyol a dirigir un partit de l’NBA

L’expulsió de Mike Brown va donar l’opció a l’entrenador badaloní de dirigir per primera vegada un partit de la lliga nord-americana

Jordi Fernández, el primer espanyol a dirigir un partit de l’NBA

NBA Spain

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

L’entrenador assistent Jordi Fernández es va convertir en el primer tècnic espanyol a dirigir un equip de l’NBA en un partit oficial i a fer realitat així el «somni americà», pel qual treballa des de fa tants anys.

Fernández, nascut a Badalona fa 39 anys, va dirigir els Sacramento Kings en la victòria davant els Toronto Raptors (123-124), després que al tercer quart es produís l’expulsió de Brown per una doble tècnica, cosa que li va obrir la porta a fer història a l’NBA i al bàsquet espanyol.

Després de finalitzar el partit, Fernández va assistir a la conferència de premsa, es va mostrar humil i va atribuir la treballada victòria davant els Raptors per un sol punt a la reacció dels jugadors de Sacramento després de l’expulsió de Brown.

Notícies relacionades

«Ja s’ha vist l’expulsió de l’entrenador. Crec que ha lluitat de valent pels seus jugadors i els jugadors han respost. Crec que ha sigut un esforç col·lectiu. Els assistents estaven calmats i m’han ajudat molt. Així com cadascun dels jugadors», va dir Fernández.

.