13 jul 2020

Anar al contingut

LA PROPOSTA

L'NBA negocia que les famílies puguin ser a la 'bombolla' de Disney

Els jugadors que estan actualment a l'estranger rebran autorització per tornar als EUA, independentment de les restriccions de viatge

L'NBA negocia que les famílies puguin ser a la 'bombolla' de Disney

EZRA SHAW

L’NBA manté un diàleg amb l’Associació Nacional de Jugadors de Bàsquet (NBPA) perquè un nombre limitat de membres de la família es puguin unir als jugadors en cas que pugui reprendre’s la temporada dins d’una ‘bombolla’ al parc Disney a Orlando (Florida).

S’estan establint aquestes converses per ajustar el moment en què arribin les famílies al Walt Disney World Resort, que podria ser coincidint amb una eliminació inicial d’equips, de manera que disminuiria la quantitat de persones dins de la ‘bombolla’.

Protocols idèntics

En aquest aspecte, les famílies estarien subjectes als mateixos protocols de seguretat i proves de coronavirus que tots els altres que visquin dins de l’anomenada ‘bombolla’ i, alhora, això permetria que els jugadors vegin molt millor la possibilitat de quedar concentrats.

S’esperen que els equips comencin a arribar a Orlando a mitjans de juliol, però encara no està definit. L’NBA va informar els equips que els jugadors actualment a l’estranger rebran autorització per tornar a ingressar als Estats Units, independentment de les restriccions de viatge existents. Adam Silver, comissionat de l’NBA, continua activant aquestes converses per reprendre la temporada si ho permeten les autoritats sanitàries.