tragèdia en el món de l'esport

Shaquille O'neal recorda Kobe Bryant

Els dos jugadors van coincidir durant vuit anys als Lakers i van aconseguir tres anells junts en un equip de somni

baloncesto-nba-baloncesto 463464921 143753466 1706x960

baloncesto-nba-baloncesto 463464921 143753466 1706x960

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Shaquille O’Neal ha dedicat unes paraules al seu gran amic Kobe Bryant. Al programa de la TNT, on intervé O’Neal, l’expivot dels Lakers ha parlat sobre la pèrdua de Bryant. 

Els últims dos mesos de Shaq han sigut especialment durs, ja que la seva germana va morir a causa d’un càncer i ara  ha hagut d’enfrontar-se a la pèrdua d’un amic. Amb el rostre desencaixat i amb llàgrimes als ulls, Shaq ha confessat com es va assabentar de la notícia de la mort del seu amic. «Un dels seus nebots va venir plorant cap a mi ensenyant-me el mòbil amb la notícia que Kobe havia mort, però li vaig dir que apartés el mòbil d’allà, ja que pensava que era un muntatge o una notícia falsa. Després, vaig rebre les trucades de Charles Barkley i d’Ernie Johnson i em van confirmar que Bryant havia mort.  No havia sentit un dolor tan agut en molt de temps. Tinc 47 anys, vaig perdre dues àvies, vaig perdre la meva germana i ara vaig perdre un germà petit», va explicar Shaq.

Un dels laments de Shaq va ser que feia gairebé quatre anys que no parlava en persona amb Bryant. L’última vegada va ser l’abril del 2016, el dia de la retirada de la ‘Mamba’. «L’última vegada que vaig parlar amb ell va ser quan va ser aquí (a l’Staples Center) i li vaig demanar que anotés 50 punts i ell en va fer 60. Aquesta va ser l’última vegada que vaig parlar amb ell. Ha passat molt temps des d’aleshores. Tant de bo ho pogués haver fet més vegades. Això definitivament em canviarà. Ara he de prendre el meu temps per trucar a la gent i dir t’estimo. Intentaré parlar més amb la gent en lloc de posposar-ho sempre, perquè mai se sap».

Van fer història junts als Lakers

La relació entre Bryant i O’Neal no va acabar bé, però ningú pot negar que tots dos van formar una de les millors parelles que hi ha hagut a l’NBA. Van estar junts des del 1996 fins al 2004 i van guanyar un total de tres anells, i van jugar cinc finals de l’NBA. 

Notícies relacionades

Durant els anys que van jugar junts es van convertir en els millors jugadors de la Lliga, però la lluita d’egos va acabar separant-los fins a gairebé trencar la seva amistat. 

En la seva intervenció televisiva, Shaq va parlar de la relació entre tots dos. «Els nostres noms estaran units pel que vam fer. La gent sempre pregunta sobre la nostra relació i els dic que és com Barkley i jo. Érem dues persones amb un caràcter fort, que diuen les coses i que les fan a la seva manera, però el respecte mai es perd quan es tracta de ser dins d’uns límits i guanyar».

Temes:

Kobe Bryant