Premis Goya 2023

L’alfombra dels premis Goya 2023 s’omple de glamur

1
Es llegeix en minuts

El Palau de Congressos i Exposicions de Sevilla, Fibes, rep aquesta nit els grans protagonistes del cine espanyol i, com altres anys, el glamur i l’elegància ha estat molt presents a l’alfombra vermella dels premis Goya 2023. No només personatges del món de la interpretació, també de la moda han passat per aquesta gran alfombra fins a l’interior del palau.

Carmen Córdoba

La productora de cine Carmen Córdoba nominada pel seu curtmetratge animat ‘Amarradas’, ha confiat en la seva estilista Nina Camil i, juntes, han triat un espectacular disseny d’Esther Noriega. Es tracta d’un vestit de color groc llima, fet en crep georgette amb un maxillaç de crep de seda a to amb l’esquena escotada i creuada.

Elena Furiase

La filla de Lolita Flores ha tornat a confiar en el modista sevillà Roberto Diz, el mateix que va dissenyar el seu vestit de núvia fa dos anys. En aquesta ocasió portava un vestit vermell amb escot a la inversa i capa llarga.

Dulceida

La ‘influencer’ ha sigut el centre de totes les mirades amb un estilisme que cridava molt l’atenció pel color vermell, cenyit, amb lluentons i una caputxa que acaba amb una mena de capa.

Juana Acosta

L’actriu Juana Acosta ha apostat per un vestit paraula d’honor, de gasa, de Giambattista Valli, en què predomina una rosa XXL a l’escot.

Pablo López

Notícies relacionades

El cantant s’ha mostrat molt feliç a l’alfombra dels premis Goya, amb un vestit verd, amb maxicorbata de llacet i camisa blanca. Pablo, que sempre ha destacat per tenir un estil d’allò més sofisticat, ha escollit per aquest dia el seu estilisme més elegant.

Macarena Gómez

Sempre amb un somriure a la cara i amb colors cridaners que reflecteixen la personalitat tan irresistible que té. Macarena Gómez i l’artista Aldo Comas arribaven a l’alfombra vermella lluint el seu estilisme més original. D’una banda, l’actriu portava un disseny llarg de color nude, senzill, amb mànigues, coll tancat i vel al cap a tall de caputxa. Aldo, per la seva banda, repetia amb la il·lustració d’una ‘llagosta’ a la seva americana, reivindicant que les cèl·lules d’aquest animal són les úniques immortals, com el cine.