Imatges brutals

Vídeo | Dos homes assassinen set persones al Brasil després de perdre al billar

  • Dos homes, un dels quals va ser després abatut per la policia, van tirotejar les víctimes després de perdre una aposta en el joc

Vídeo | Dos homes assassinen set persones al Brasil després de perdre al billar

TWITTER

1
Es llegeix en minuts
EFE

Dos homes van assassinar set persones després de perdre una partida de billar a l’estat brasiler de Mato Grosso i les autoritats van confirmar la mort d’un d’ells durant el dispositiu de recerca, segons va informar aquest dimecres la Policia Civil. El fet, que es va conèixer aquest dimecres, va passar dimarts a la nit en un bar del municipi de Sinop, localitzat al nord de Mato Grosso (oest), a 480 quilòmetres de la capital regional Cuiabá i pròxim a l’amazònic estat de Pará.

Segons els relats dels testimonis a les autoritats, els dos homes van perdre una partida de billar en què s’hi jugaven diners i, després de rebre burles per part dels vencedors, van marxar i van tornar disparant indiscriminadament contra tothom. Entre les víctimes hi ha una menor de 12 anys.

Notícies relacionades

Els autors de la matança van ser identificats per les càmeres de seguretat de l’establiment. Aquest dimecres a la tarda, durant un enfrontament a trets amb la Policia en un paratge rural pròxim a l’aeroport de Sinop, va ser abatut Ezequias de Souza Ribeiro, de 27 anys. L’agressor va ser ferit i traslladat a un hospital de Sinop, on va morir, segons un report oficial de la Secretaria de Seguretat Pública de Mato Grosso. L’altre autor de la matança, Edgar Ricardo de Oliveira, que té una ordre de captura decretada per la Justícia, es manté fugitiu.

La Policia Civil va indicar a Efe que aquest dimecres va ser trobada abandonada la camioneta dels autors de la matança i una de les armes utilitzades.