Catàstrofe natural

El que se sap del parador de l’actriu turca Cansu Dere, presumptament desapareguda als terratrèmols

  • ¿Qui és Cansu Dere, l’actriu desapareguda al terratrèmol de Turquia?

  • Cansu Dere: «‘Infiel’ vol demostrar que la infidelitat no és culpa de la dona»

  • Així es veu la impactant esquerda que va provocar la gran falla a Turquia després del terratrèmol

El que se sap del parador de l’actriu turca Cansu Dere, presumptament desapareguda als terratrèmols

Twitter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cansu Dere és una actriu turca de fama internacional coneguda per la seva aparició en produccions com Infiel’ o ‘Sila’, entre moltes d’altres. Des de l’inici del terratrèmol a Turquia i Síria, l’artista ha estat sent notícia pel rumor de la seva desaparició durant la tragèdia. Els seus milions de seguidors mostraven la seva preocupació en xarxes socials, ja que fa tres dies un compte de TikTok va anunciar (sense cap prova que ho corroborés) que l’actriu havia desaparegut durant el segon terratrèmol.

Notícies relacionades

Després de diversos dies d’incertesa, la periodista Bírsen Altuntas va confirmar al seu perfil d’Instagram que l’actriu turca està bé i que pròximament participarà, juntament amb altres celebritats turques, en un esdeveniment de Disney+ per recaptar fons que seran destinats a les famílies afectades pels terratrèmols de dilluns. No obstant, Cansu Dere no ha publicat res a cap dels seus perfils en xarxes des del gener i continua sense donar senyals de vida.

Sense pistes

De moment, ni l’artista turca ni cap font oficial han verificat el seu parador, tot i que circulen informacions que afirmen que l’han vist en diferents esdeveniments solidaris a Turquia i que està perfectament. El debat de si realment li ha pogut passar alguna cosa a aquesta actriu de 42 anys continua obert fins que ella mateixa o fonts pròximes desmenteixin aquests suposats falsos rumors.