L’èxit d’Antena 3

‘Infiel’ arriba al seu final a Turquia: no renova per una tercera temporada

La cancel·lació de la sèrie protagonitzada per Cansu Dere no afecta en principi la seva emissió a Antena 3

‘Infiel’ arriba al seu final a Turquia: no renova per una tercera temporada
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Males notícies per als seguidors d’‘Infiel’, la sèrie turca que Antena 3 emet amb èxit la nit dels diumenges. La cadena turca Kanal D ha decidit posar fi a la història, que no tindrà tercera temporada.

La sèrie protagonitzada per Cansu Dere es va estrenar al país otomà el passat 2020, mentre que Antena 3 va començar a emetre-la a Espanya el 2021, coincidint amb el final de ‘Mi hija’, un altre èxit turc de la cadena.

Notícies relacionades

No obstant, la decisió de cancel·lar la sèrie no afectarà els plans d’emissió a Espanya. Antena 3 continua emetent la primera temporada de la sèrie, que al ritme actual acabaria el mes d’abril. Després, la cadena té encara a la recambra la segona tanda, que comptarà amb almenys uns altres 32 episodis.

‘Infiel’ és un altre èxit turc en el ‘prime time’ nacional. La sèrie es va estrenar amb un potent 18,1% i 2.357.000 espectadors i, tot i que no ha aconseguit mantenir aquestes dades, és líder cada diumenge i es mou entorn d’un 14-15% de ‘share’, cosa que és tot un triomf per a les ficcions en obert en aquest moment.

Temes:

Antena 3