Imatges de la caiguda

Continua el rescat del cos del nen que va caure a un clot al Vietnam

Els experts forenses van declarar mort el nen als quatre dies de precipitar-se pel clot

Continua el rescat del cos del nen que va caure a un clot al Vietnam
2
Es llegeix en minuts
EFE

Els equips de rescat continuen, aquest dilluns, els treballs per recuperar el cadàver del nen de 10 anys que el 31 de desembre va caure en un puntal de ciment buit de 35 metres de profunditat al sud del Vietnam.

Nou dies després que Thai Ly Hao Nam caigués a l’estret clot de 25 centímetres de diàmetre i després de ser declarat mort dimecres passat, els experts vietnamites, amb l’ajuda d’un equip japonès, continuen buscant la manera d’extreure el puntal en un terreny complicat per la proximitat del riu i sense la maquinària necessària per accelerar l’operació.

Segons el diari ‘Than Nien’ (Joventut), l’últim pla consisteix en la introducció d’un cilindre d’acer al voltant del puntal a una profunditat de 24 metres, treure la terra del voltant i enganxar el puntal per facilitar-ne l’extracció amb una maquinària hidràulica utilitzada per moure càrregues especialment pesades.

Malgrat el temps transcorregut des de l’accident, les autoritats tampoc estan segures del lloc on el nen, que pesava només 20 quilos, va quedar atrapat dins del puntal.

Va desaparèixer sobtadament

Les càmeres de seguretat de l’empresa de construcció van captar el moment en què el nen desapareix sobtadament al caure pel clot mentre caminava per un terreny irregular de les obres d’un pont on havia anat junt amb tres veïns a recollir metall.

Després de l’accident, testimonis van declarar que el van sentir demanar ajuda durant 10 minuts després del succés.

Notícies relacionades

Des que va tenir lloc l’accident, uns 350 rescatistes, entre ells, policies i bombers, s’han desplaçat al lloc per rescatar el nen.

Els primers dies, davant la incertesa del seu estat, els rescatistes van estar bombant oxigen al forat perquè el menor pogués continuar respirant, fins que els experts forenses el van declarar mort als quatre dies.

Temes:

Vietnam Rescats