Violència a Àsia

Almenys 30 morts, dels quals 23 són criatures, en un tiroteig massiu en una escola bressol a Tailàndia

El sospitós és un expolicia que ha matat la seva família després de l’atac i a continuació s’ha suïcidat

1
Es llegeix en minuts
Adrián Foncillas
Adrián Foncillas

Periodista

ver +

Almenys 30 persones han mort, entre aquestes, 23 criatures, en un tiroteig massiu en una escola bressol del nord-est de Tailàndia.

El tiroteig s’ha produït a la província de Nong Bua Lamphu i el sospitós, segons una informació difosa per la policia junt amb una fotografia seva, és un expolicia de 34 anys que, tenint en compte les últimes dades que estudien les forces de seguretat, s’ha suïcidat després de l’atac. La policia ha confirmat també que abans de treure’s la vida ha matat la seva família.

Notícies relacionades

Les autoritats han indicat que l’atacant, que va ocupar el càrrec de tinent general de la policia, ha irromput amb una arma de foc i armes blanques al centre, on ha matat més de 30 persones, entre aquestes una vintena de criatures. Després d’això, ha aconseguit fugir, però posteriorment s’ha trobat el seu cos sense vida.

El primer ministre tailandès, Pratuyh Chan Ocha, ha donat ordre al cap de la policia perquè es desplaci al lloc per coordinar la investigació policial, tal com ha recollit el diari ‘Thairath’. De moment es desconeixen les causes del succés.