A Ansbach

Un atac amb arma blanca a Alemanya se salda amb almenys un mort i dos ferits

  • Un home de 30 anys ha agredit diverses persones i n’ha ferit dues al crit d’«Al·lahu-àkbar», fins que la policia l’ha abatut

Un atac amb arma blanca a Alemanya se salda amb almenys un mort i dos ferits

Europa Press/Contacto/Sachelle Babbar

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Almenys una persona ha mort i dues han resultat ferides a causa d’un atac amb una arma blanca que es va produir dijous a la tarda a la ciutat alemanya d’Ansbach, al sud del país. Un home de 30 anys va atacar diversos transeünts als voltants de l’estació de tren d’Ansbach i va ferir dues persones de manera lleu, segons ha informat la policia en un comunicat. Després dels primers atacs, agents de la policia de la localitat han sigut alertats i, a l’arribar al lloc, han disparat a l’atacant, que aquest s’aproximava per atacar-los, i l’han ferit de mort.

Testimonis de l’incident consultats pels agents han revelat que l’home va cridar «Al·lahu-àkbar» (una expressió de fe de l’islam molt utilitzada en el món musulmà) diverses vegades durant l’execució del crim. Les autoritats a càrrec de la investigació estan comprovant si el fet pot estar relacionat amb un rerefons islamista o terrorista, segons ha informat la policia d’Ansbach en el comunicat.