Guerra a Ucraïna

Zelenski rep Pedro Sánchez a Kíiv: «Gràcies per ser a prop dels ucraïnesos»

Sánchez va ratificar aquest dijous la solidaritat i el compromís d’Espanya amb Ucraïna a l’arribar a Kíiv amb tren procedent de Polònia junt amb la primera ministra danesa

1
Es llegeix en minuts

El president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski, va agrair aquest dijous la visita del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, amb qui es va reunir a la capital ucraïnesa.

«Reunió avui a Kíiv amb el primer ministre espanyol, Pedro Sánchez, i la primera ministra danesa, Mette Fredericksen. ¡Gràcies per ser a prop dels ucraïnesos en un moment tan difícil!», va expressar el mandatari ucraïnès en un missatge publicat a la seva pàgina de Facebook.

Zelenski va acompanyar el missatge amb un vídeo en el qual se’l veu en el moment de rebre Sánchez i Fredericksen a Kíiv, acompanyat per altres membres del Govern ucraïnès, i de la reunió que van mantenir després.

Notícies relacionades

Sánchez va ratificar aquest dijous la solidaritat i el compromís d’Espanya amb Ucraïna a l’arribar a Kíiv amb tren procedent de Polònia junt amb la primera ministra danesa.

En la seva visita, el president del Govern espanyol va recórrer alguns dels carrers de la ciutat ucraïnesa de Borodianka i es va mostrar commogut per «l’horror de la guerra» que ha pogut comprovar en persona.