Accident de trànsit

Un xoc deixa almenys quatre morts i sis ferits a Nicaragua

  • Un camió sense frens es va precipitar contra dues motos i una camioneta

  • Entre les víctimes hi ha una nena de quatre anys

Un xoc deixa almenys quatre morts i sis ferits a Nicaragua

Shutterstock

1
Es llegeix en minuts
EFE

Almenys quatre morts –inclosa una nena de quatre anys– i sis ferits va deixar un accident de trànsit al nord de Nicaragua, va informar dijous el Sistema Nacional per a la Prevenció, Mitigació i Atenció de Desastres (Sinapred). L’accident va ocórrer dimecres en una comunitat rural del departament (província) d’Estelí, al nord de Nicaragua, quan un camió amb un carregament de begudes gasoses va impactar contra dues motocicletes i una camioneta, segons el Sinapred. Les autoritats nicaragüenques no van informar els detalls de l’accident, però alguns testimonis van afirmar a mitjans de comunicació locals que el vehicle pesat aparentment viatjava sense frens en el moment de l’impacte. Tots els automotors implicats en l’accident van quedar sinistres totals, mentre que centenars de capses i milers d’ampolles van quedar escampades a un costat de la carretera, segons s’observava en les imatges.

Notícies relacionades

Entre els morts hi havia una jove parella i la seva filla de quatre anys, que viatjaven en una motocicleta, i l’home que conduïa el camió. Els lesionats van ser traslladats d’emergència a un hospital pròxim.

Almenys 34 persones van morir en accidents de trànsit a Nicaragua entre l’última setmana de març i la primera d’abril, segons dades de la Policia Nacional, malgrat que en dies recents la institució va establir un pla especial per evitar aquests successos. El 2021 es van produir un total 45.927 accidents de trànsit que van deixar 904 persones mortes, d’acord amb les estadístiques oficials.