Escapada

Presos s’escapen d’una presó de l’Índia després de llançar espècies als guàrdies

  • Set reus van llançar xili i sal als funcionaris, encegant-los temporalment, per escapar-se i de passada robar el mòbil a un d’ells

Presos s’escapen d’una presó de l’Índia després de llançar espècies als guàrdies

Shutterstock

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un grup de set presos han aconseguit escapar-se d’una presó de l’Índia després de llançar xili i sal als guàrdies de seguretat. Els guàrdies miraven de portar-los el sopar, segons un inspector de la Policia, recull l’‘India Today’. No obstant, les espècies que els reclusos els van llançar els van impedir veure-hi durant uns minuts. A més, a un dels guàrdies li van robar el telèfon mòbil. Els presos havien amagat les espècies a la cel·la que compartien abans d’escapar-se diumenge, ha detallat, per la seva banda, el canal de televisió NDTV.

La recerca dels escapats segueix en curs, tot i que és probable que els agents de Policia tornin a detenir-los aviat, segons ha assegurat un inspector a l’agència de notícies PTI. En el context de la recerca, s’ha imposat un toc de queda entre les 15.00 i les 5.00 hores (hora local) a la regió afectada a l’estat d’Arunachal Pradesh, cosa que dificulta la seva fugida.

Temes:

Índia