A l’estat de Geòrgia

Un mort i dos ferits en un tiroteig als EUA

  • El motiu de l’intercanvi violent ha sigut una discussió sobre l’ús de la mascareta

Un mort i dos ferits en un tiroteig als EUA
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almenys una persona ha mort i dues més han resultat ferides aquest dilluns en un tiroteig després d’una discussió per l’ús de la mascareta en una botiga de l’estat nord-americà de Geòrgia. El succés ha tingut lloc cap a les 13.10 hores (hora local) al comtat de Dekalb, en una botiga de queviures, quan un jove de 30 anys ha ingressat al lloc i suposadament ha tingut una discussió amb el caixer sobre l’ús de la mascareta a l’interior, segons ha informat l’Oficina del Sheriff del Comtat, recull ABC News.

Notícies relacionades

El jove, Victor Lee Tucker, presumpte autor dels fets, ha sortit després de la botiga «sense fer la seva compra» i ha tornat «immediatament a l’interior», per a «treure una pistola i disparar al caixer», segons han relatat les autoritats en un comunicat.

Un agent fora de servei que es trobava al lloc ha tret la seva arma després del primer tret i ha obert també foc contra Tucker, que ha resultat ferit però ha respost ferint l’agent amb dos trets. A més, un altre treballador de la botiga ha resultat ferit pel frec d’una bala, segons les autoritats, que han informat que es troba en situació estable. El jove ha sigut detingut quan intentava sortir de la botiga i està també en situació estable, mentre el caixer que va rebre el primer tret ha mort després de ser traslladat a l’hospital.