SENSE VÍCTIMES CONFIRMADES

Un dipòsit d'armes de Hezbol·là explota al sud del Líban

La milícia xiïta al·lega un error tècnic que ha provocat l'explosió a la localitat d'Ain Qana

zentauroepp55055408 an ambulance drives through the village of ain qana  in leba200922170604

zentauroepp55055408 an ambulance drives through the village of ain qana in leba200922170604 / AZIZ TAHER

1
Es llegeix en minuts
Andrea López-Tomàs

L’explosió  d’un dipòsit d’armes de Hezbol·là al sud del Líban ha tornat a activar les alarmes en aquest país mediterrani. Mentre la societat libanesa es recupera de la deflagració ocorreguda el 4 d’agost que va deixar gairebé 200 morts a Beirut, un error tècnic en una armeria de la localitat d’Ain Qana ha tornat a tenyir el cel del país de negre aquest dimarts. Representants de la milícia xiïta Hezbol·là han declarat que, per ara, no hi ha víctimes mortals tot i que no han confirmat el nombre de ferits que es coneix. 

Notícies relacionades

Des de diferents punts al sud del país, es podia observar una gran fumarada negra com a resultat de l’explosió. Les imatges del fum i les destrosses han circulat per les xarxes socials acompanyades de dubtes respecte a les declaracions oficials fetes pels representants de Hezbol·là, ja que l’impacte de l’explosió fa difícil creure que no hi hagi persones mortes.

El país encara s’està recuperant de la gran explosió al port de Beirut fa tot just mes i mig que va deixar gairebé 200 morts, més de 6.000 ferits i 300.000 persones sense llar. Mentrestant, durant aquesta mateixa jornada els habitants de Beirut patien un altre incendi al sud de la capital, suposadament en una fàbrica de pintures. Es tracta del quart incendi ocorregut en les últimes dues setmanes.

Temes:

Líban