ALARMA AL LÍBAN

Gran incendi entre les ruïnes del port de Beirut

Fonts locals afirmen que les flames estan sota control i que es tracta d'un magatzem que conté oli i pneumàtics

4c81179c-e302-4ddf-8f3e-193a81f5edaa-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Andrea López-Tomàs

Un incendi al port de Beirut alarma els libanesos un mes després de l’explosió que va acabar amb gairebé 200 vides, va deixar més de 6.000 ferits i 300.000 persones sense llar. Flames d’elevada altura i una gran fumera negra han revifat el trauma viscut recentment. Fonts de l’Exèrcit i de defensa civil han declarat que l’incendi  està sota control, i que es tractaria d’un magatzem que conté oli i pneumàtics. 

Notícies relacionades

«¡Obriu les finestres!», han recomanat a les xarxes socials els ciutadans libanesos com a record del trauma viscut per la recent explosió. Mentre les tasques de reconstrucció segueixen als carrers contigus al port, Beirut s’enfronta al segon incendi de la setmana al lloc de l’explosió.

Els vídeos de la impressionant explosió ja han començat a circular per les xarxes socials. Les imatges mostren treballadors del port escapant-se de la zona de l’incendi, on s’estava portant a terme la investigació per l’explosió causada per 2.750 tones de nitrat d’harmònium emmagatzemades sense les mesures de seguretat adequades. 

Temes:

Líban Beirut