per primera vegada en dos mesos

Nova Zelanda no registra nous casos de Covid-19

El nombre de contagis es manté en 1.487, igual com el de morts, que segueixen sent 20

La primera ministra, Jacinda Ardern, demana precaució de cara a la retirada gradual de restriccions

zentauroepp51589500 auckland200105121608

zentauroepp51589500 auckland200105121608 / Luke Kirkness

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Ministeri de Salut de Nova Zelanda ha informat aquest dilluns que es no s’han registrat nous casos de contagi de Covid-19 per primera vegada des del 16 de març.

«Avui no tenim nous casos de Covid-19 que reportar», ha anunciat la cartera de Salut a través d’un comunicat.

Així, el nombre de contagis es manté en 1.487, igual com el de morts, que segueixen sent 20 després que no s’hagi confirmat cap defunció en les últimes 24 hores.

Per la seva part, la primera ministra del país, Jacinda Ardern, ha defensat que aquestes noves xifres reflecteixen la bona tasca que s’ha realitzat durant la fase tres del confinament, tot i que ha demanat a la població que mantingui «el rumb», ja que, ha lamentat cert relaxament en les restriccions durant el cap de setmana.

Notícies relacionades

«Necessitem no tenir pressa, mantenir el rumb i acabar la feina que vam començar», ha manifestat, tal com ha recollit el diari local ‘New Zealand Herald’.

Fa una setmana, Ardern va celebrar que el país havia sortit «victoriós» de la lluita contra la transmissió local del nou coronavirus, tot i que va demanar precaució de cara a la retirada gradual de restriccions després de setmanes de confinament.