EL SEU CAP CONTINUA LLIURE

Empresonada una dona indonèsia que va gravar el seu cap per demostrar que l'assetjava

El Tribunal Suprem indonesi l'ha condemnat per compartir material íntim mentre que el seu assetjador l'ha deixat en llibertat

Empresonada una dona indonèsia que va gravar el seu cap per demostrar que l'assetjava

KIKI SIREGAR

1
Es llegeix en minuts
Reuters

El Tribunal Suprem d’Indonèsia  ha empresonat una dona que va gravar el seu cap per demostrar que l’assetjava. Segons el jutge, Nuril Maknun va infringir la privacitat del seu cap al compartir les converses gravades sense el seu permís i haurà de complir una pena de sis mesos de presó. 

D’altra banda, el mateix Tribunal ha deixat en llibertat el director de l’escola en la qual treballa malgrat haver quedat provat que li trucava en repetides ocasions amb to lasciu i sexual. 

Notícies relacionades

La dona, farta de l’assetjament telefònic que patia per part del seu superior fa un temps que va decidir començar a gravar aquestes converses fora de to per a enviar-les a un tercer i denunciar els fets, una cosa que per al tribunal ha sigut suficient per ficar-la a la presó. 

La decisió del tribunal no permet apel·lacions i la dona, a més, haurà de pagar una multa de prop de 30.000 euros com a multa.