en els disturbis

Willy Arteaga, el violinista veneçolà, ferit a Caracas per la policia

L'activista va rebre l'impacte d'una pilota de goma durant els disturbis

{vene}-atles / {periodico}

1
Es llegeix en minuts

El violinista Willy Arteaga, que va guanyar notorietat a Veneçuela per anar a les marxes amb el seu instrument, va rebre aquest cap de setmana l'impacte d'una pilota de goma dels antiavalots de la policia veneçolana. El projectil li va impactar a la cara, segons van confirmar fonts de la Fiscalia, informa Efe.

"Ni les bales de goma ni les boles ens aturaran", va escriure a Twitter, on va publicar un vídeo de la seva cara inflada i embenada. El president Nicolás Maduro ha qualificat els líders de la protesta de "terroristes". Arteaga va resultar ferit en els enfrontaments entre els manifestants i la policia. Els manifestants llançaven pedres i llaunes de gas.

Notícies relacionades

Arteaga es va fer popular al país després que un vídeo que el mostrava amb llàgrimes després que el seu violí fos suposadament trencat per la policia es convertís en viral al maig. Al juny, va viatjar a Nova York per participar en manifestacions contra el Govern veneçolà i va ser convidat al Congrés dels Estats Units per reunir-se amb el representant Jamie Raskin.