El terrorista va retransmetre l'assassinat dels dos policies a França per Facebook Live

Larossi Abballa va dir que actuava seguint la consigna donada per un líder de l'Estat Islàmic

ck6pbk2uyae9yxj

ck6pbk2uyae9yxj

1
Es llegeix en minuts

Abans de ser abatut per les forces d'elit de la policia, Larossi Abballa va gravar i va comentar els seus crims en directe a FacebookFacebook, en un compte a nom de Mohamed Ali que ja ha sigut suprimit. La gravació dura 13 minuts i 15 segons.

Segons el periodista de RFI David Thomson, especialista en gihadisme, que ha pogut veure el vídeo, Abballa mostra les seves víctimes i posa amb el nen de la parella assassinada mentre llança un llarg missatge en què s'atribueix el crim.

Esmenta que ha respost a la crida del portaveu de l'Estat Islàmic, el xeic Adnani, i enumera una llista d'objectius potencials que els combatents de Daesh tenen en el seu punt de mira. Parla de policies, funcionaris de presons, periodistes i rapers, i cita molts noms. “L'Eurocopa serà un cementiri”, assenyala en la gravació.

Notícies relacionades

EL NEN EN ESTAT DE XOC

En les imatges es veu el nen de la parella, de tres anys, al sofà darrere de l'agressor, que després d'haver matat els seus pares, diu: “Encara no sé què faré amb ell”. El menor va ser rescatat en estat de xoc, però indemne, per les forces d'intervenció que van assaltar la vivenda.