Aquest és l'increïble regal de Banksy als nens d'una escola de Bristol

Els alumnes van rebatejar l'edifici amb el nom de l'artista i aquest els va recompensar amb un dibuix

Banksy sorprèn amb un mural a uns escolars de la seva ciutat natal, Bristol. / REUTERS / D. MARTÍNEZ / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Banksy torna a atacar. El misteriós i mediàtic artista del carrer, de qui es desconeix la identitat però que s'ha fet mundialment famós per les seves reivindicatives creacions, ha deixat la seva última obra al mur d'una escola de Bristol (Gran Bretanya).

Notícies relacionades

Diversos nens de l'escola Bridge Farm de Bristol havien decidit batejar amb el nom de l'artista un dels edificis del centre. Quan van tornar de vacances, els nens van descobrir sorpresos un dibuix en un dels murs. Els professors del centre van consultar amb experts que, després d'examinar l'obra, van determinar que era una creació de Banksy, que amb l'obra els volia agrair el detall que ells van tenir amb ell. En el dibuix, una nena juga amb un pneumàtic encès. Mentre que la nena està dibuixada de la forma que ho faria un nen petit, la roda es correspon amb l'estil de Banksy.

NOTA DE RECORD

A més, l'artista els va deixar una nota en què els diu que, si no els agrada el dibuix, "no dubtin a afegir-hi coses". I els acaba recordant que "sempre és més fàcil rebre perdó que permís".