ATAC PRESUMPTAMENT GIHADISTA

Finalitza després de 20 hores de segrest la presa d'ostatges en un hotel de Mali

L'alliberament deixa un balanç de 12 morts: quatre terroristes, cinc soldats, dos treballadors de l'establiment i un membre de l'ONU

1
Es llegeix en minuts

Quatre ciutadans estrangers han sigut alliberats aquesta matinada per les forces especials de Mali en un hotel situat a la ciutat de Mopti, al centre del país, on estaven retinguts des de divendres per un grup suposadament gihadista. Segons han informat fonts de seguretat, són un ciutadà rus i tres de sud-africans, que se sumen a l'ucraïnès que es va poder escapar ahir de l'Hotel Byblos, al barri residencial de Sévaré, a la perifèria de Mopti.

L'alliberament dels ostatges ha tingut lloc a les 05.00 hora local. L'operatiu deixa un balanç de 12 morts: quatre terroristes, cinc soldats malians, dos treballadors de l'hotel i un membre de la missió de l'ONU a Mali (Minusma).

Notícies relacionades

L'assalt a l'Hotel Byblos, on s'allotja part del personal de la Minusma, va començar divendres al matí, quan va ser atacat per un grup de desconeguts que van causar el pànic entre la població. Fins ara, cap grup s'ha adjudicat l'autoria de l'assalt.

Ara les forces especials de la gendarmeria investiguen la procedència i identitat dels assaltants.

Temes:

Mali