DURANT UN VOL A NOVA YORK

Un pilot de Kuwait Airways, investigat per convidar a la cabina una noia 'Playboy'

Segons la model Chloe Khan, el comandant la va deixar jugar amb els comandaments de l'avió i li va demanar que li ensenyés els pits

Les imatges que la model Chloe Khan va gravar a la cabina de l’avió / YOUTUBE

2
Es llegeix en minuts

El ministre de Comunicació del Govern de Kuwait, Issa al-Kanderi, ha anunciat l'obertura d'una investigació "urgent" després de la difusió d'unes imatges en què es veu un pilot de la companyia Kuwait Airways amb la 'noia Playboy' Chloe Khan i una amiga a la cabina de l'avió durant un vol de Londres a Nova York, segons ha informat l'agència de notícies KUNA. L'incident ha transcendit ara però va passar el 2013.

Chloe Khan, també coneguda com a Chloe Màfia, ha publicat en les xarxes socials imatges en  què se la pot veure a ella i una amiga dintre de la cabina de l'avió dialogant amb el pilot, al qual també s'observa fumant cigarrets en diverses ocasions. En la conversa, segons l'exactriu porno que va ser expulsada de l'edició britànica del concurs 'Factor X', el pilot li demana a Khan, de 24 anys, que li ensenyi els pits, presumeix que ha anat al llit amb la meitat de les hostesses i es llança a cantar amb la model.

El diari britànic 'Daily Mail' va revelar aquest dilluns l'incident amb el pilot de Kuwait Airways recollint el testimoni de Khan, que ha assegurat que el comandant la va invitar a jugar amb els comandaments de l'aeronau i es va fumar uns 40 cigarrets durant el vol.

Al seu compte de Twitter, la jove ha assegurat que li va impactar el comportament del pilot mentre volava amb 300 passatgers a bord i ha criticat el comandant que no vetllés per la seguretat. Segons la seva versió, quan li va preguntar per què fumava i per la presència de passatgers a la cabina, el pilot li va contestar que era ell qui "feia les normes".

INVESTIGACIONS EN MARXA

En un comunicat, el ministre kuwaitià de Comunicació ha explicat que ha demanat a la presidenta de l'aerolínia, Rasha al-Roumi, que creï immediatament una comissió d'investigació per aclarir els fets i analitzar les imatges difoses per internet. Kanderi ha garantit que si l'incident en aquest vol és cert, els responsables seran investigats i els resultats de les indagacions seran anunciats públicament.

Notícies relacionades

Per la seva part, Kuwait Airways ha afirmat en un comunicat que realitzarà una investigació integral per adoptar totes les mesures necessàries per esbrinar si l'incident és cert.

L'aerolínia ha admès que una passatgera va entrar a la cabina de l'avió durant un vol de Londres a Nova York el 2013 però ha assegurat que només ha tingut coneixement dels fets quan ho han explicat els mitjans de comunicació aquesta setmana.