SUPORT A LES VÍCTIMES

Save the Children nega que Ronaldo hagi donat 7 milions per als nens del Nepal

El cap de setmana passat mitjans britànics i francesos es van fer ressò del suposat donatiu del jugador del Madrid

Cristiano Ronaldo, en l’últim partit del Madrid contra l’Almeria.

Cristiano Ronaldo, en l’últim partit del Madrid contra l’Almeria. / AFP / JAVIER SORIANO

1
Es llegeix en minuts

Save the Children ha desmentit que Cristiano Ronaldo, ambaixador global de l'ONG, hagi donat als nens del Nepal 7 milions d'euros, com van informar el cap de setmana passat diversos mitjans francesos i britànics. En un comunicat, l'organització assegura aquest dijous que aquella informació és "falsa", però aprofita per agrair al jugador del Reial Madrid, així com a altres persones influents, el seu suport per donar difusió a la situació en què es troben els nens i les famílies en aquest país asiàtic.

La suposada donació de Ronaldo als nens del Nepal la va avançar la web esportiva francesa 'So Foot', i la van reproduir mitjans britànics com 'The Independent' 'The Guardian'.

Notícies relacionades

Contactada per 'The Indepentent', la delegació britànica de Save The Children va assegurar que estaven intentant confirmar l'existència de la donació.

El futbolista, a la seva pàgina web a la seva pàgina de Facebook, havia fet dies enrere una crida als seus seguidors perquè fessin donatius a aquesta oenagé per atendre les víctimes infantils del terratrèmol.