CAPRITX PERILLÓS

Una nena de 4 anys agafa l'autobús sola en plena nit "perquè volia un granissat"

La menor es va escapar de casa seva a Filadèlfia mentre els seus pares dormien

Les càmeres de seguretat de l’autobús capten el viatge frustrat de la nena cap al seu granissat. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Una nena de quatre anys va decidir en plena nit que volia un granissat i, sense pensar-s'ho dues vegades, va pujar a un autobús per anar-lo a buscar. Aquest és el curiós episodi que es va viure fa unes nits a Filadèlfia (Estats Units) quan la menor en qüestió es va escapar de casa mentre els seus pares dormien per satisfer el seu capritx.

Per aconseguir el seu preat granissat, la nena va decidir agafar l'autobús sense tenir en compte ni per un moment els riscos que això comportava. No obstant, una nena de 4 anys pujant a un autobús en plena matinada era un fet massa sorprenent i perillós perquè el conductor el passés per alt, així que aquest va decidir aturar el vehicle.

Notícies relacionades

El conductor va recordar com la intrèpida nena explicava la seva situació a la resta de passatgers: "M'he vestit, he obert la porta i he pujat a l'autobús perquè volia un granissat", deia. "Sabia perfectament on anava", va afirmar el conductor.

Finalment, tot va acabar en un ensurt sense conseqüències per a la nena i els seus pares, que van agrair infinitament al conductor la seva col·laboració, així com als policies que la van portar fins a l'hospital més pròxim perquè els seus pares poguessin anar-la a recollir.