MARINA BANDRÉS I JULIÁN 3 ARAGONESA EMIGRADA

Fatalitat en l'anada i tornada del viatge d'una dona i el seu bebè

1
Es llegeix en minuts

El destí va demostrar que capritxós que pot arribar a ser amb la fatalitat que van patir Marina Bandrés López-Belio i Julián, el seu fill de set mesos. Aquesta oriünda de Jaca de 38 anys, resident a la ciutat britànica de Manchester, havia viatjat a Aragó dies enrere amb motiu de la mort d'un familiar a Saragossa. Després d'assistir al funeral, la Marina va aprofitar el desplaçament per passar uns dies amb la família abans de tornar cap a casa seva.

Notícies relacionades

La fatalitat va voler que l'aragonesa no trobés bitllets disponibles per volar directament fins a la ciutat anglesa en els dies que necessitava, de manera que va decidir fer escala a la ciutat alemanya de Düsseldorf per poder arribar com més aviat millor al país d'acollida i on els esperava la seva parella i pare de la criatura, d'origen polonès.

Va ser el mateix pare de la Marina qui va traslladar la seva filla i el seu nét amb automòbil fins a l'aeroport del Prat, sense sospitar que passades només unes hores el seu mòbil sonaria per rebre una trucada que tornaria a sumir la família en un profund sentiment de dolor i desolació.