M. TEHRIOUI I A. OUAHOUD 3 PARELLA MARROQUINA

El destí es va torçar pocs dies després de contraure matrimoni

1
Es llegeix en minuts

Mohamed Tehrioui, de 24 anys, i Asmae Ouahoud, de 23 anys, una parella de marroquins residents a la localitat de la Llagosta (Vallès Oriental) que havien celebrat el seu casament dissabte passat amb un banquet, es van embarcar en el vol maleït rumb al seu gran somni.

Els plans immediats comprenien una nova vida a la ciutat alemanya de Düsseldorf, on es mudaven definitivament dimarts passat, segons van confirmar fonts consulars marroquines recollides per l'agència MAP.

Notícies relacionades

Malgrat que va néixer al Marroc, Ouahoud va arribar a Barcelona amb només quatre anys. A la capital catalana residia amb els seus pares i posseïa la doble nacionalitat marroquina i espanyola. Per aquest motiu figura en el llistat d'espanyols que apareixen com a víctimes mortals de l'accident de l'aerolínia Germanwings. El marit ja era veí de la localitat alemanya de Duisburg, molt pròxima a Düsseldorf, on havia trobat feina, un fet que va animar la jove parella a buscar un futur millor en comú a Alemanya.

Les famílies de Tehrioui i d'Ouahoud són originàries de la localitat de Nador, al nord-est del Marroc, motiu pel qual han optat per repatriar els cadàvers a la ciutat marroquina per inhumar-los allà, en el cas que sigui possible recuperar les restes després del desastre aeri dels Alps, segons expliquen fonts diplomàtiques del país magribí.