TRAGÈDIA ALS ALPS

Un treballador de Mango i dos del grup tèxtil Smash, entre les víctimes de l'accident aeri

Un empleat de la cadena de Palau-solità se suma a la llarga llista de víctimes que viatjaven per feina

1
Es llegeix en minuts
ANTONI FUENTES / BARCELONA

Un dia després de l'accident del vol de Germanwings que es va estavellar ahir als Alps francesos amb 150 persones a bord, es van coneixent més detalls sobre la llista de víctimes. Les companyies tèxtils catalanes Mango i grup Smash han confirmat aquest dimecres que treballadors seus viatjaven en l'avió sinistrat.

Mango, companyia tèxtil amb seu a Palau-solità i Plegamans, ha informat que a l'Airbus A320 de la companyia Germanwings hi viatjava un empleat que anava a prestar assistència a les botigues de la marca a Düsseldorf. La confirmació pública s'ha produït un dia després de l'accident a causa de les dificultats per contactar amb la seva família.

Notícies relacionades

El {grup} Smash, per la seva part, ha comunicat la mort de dos treballadors d'aquesta empresa de Badalona: la responsable de producte de les marques Mismah i Paramita (es dóna la circumstància que també és la dona del cap de gabinet d'Oriol Junqueras), i del seu consultor extern de mercats. 

Aquests empleats se sumen a una llarga llista de més de 20 víctimes del sinistre que viatjaven a Alemanya per feina en representació d'empreses com Bayer, Desigual, Delphi, Nutrisport o Kao.