Düsseldorf és un destí habitual per a moltes empreses catalanes

Diversos viatgers volien assistir a una fira de tecnologia alimentària a Colònia

2
Es llegeix en minuts
MAX JIMÉNEZ / ANTONI FUENTES / BARCELONA

Düsseldorf és un destí habitual de moltes empreses exportadores catalanes. Amés, ahir es donava la circumstància que a la ciutat de Colònia, a escassos 40 quilòmetres, s'inaugurava la fira de tecnologia alimentària Anuga Foood Tec.

FIRA BARCELONA. Dos alts directius de l'entitat firal

FIRA BARCELONA. Dos alts directius de l'entitat firalEntre els viatgers hi havia dos alts directius de l'empresa de Fira Barcelona que organitza salons vinculats al sector de l'alimentació.

DOL A MATARÓ. Quatre empleats de la pime Nutriesport

DOL A MATARÓ. Quatre empleats de la pime NutriesportL'Ajuntament de Mataró va decretar un dia de dol per la mort de quatre membres de Nutriesport. Les víctimes eren el gerent, el seu fill, un nebot i un altre directiu.

MILLA MASANAS. «Tancat per raons familiars»

 «Tancat per raons familiars»El director general de Milla Masanas, de maquinària industrial de restauració a Cornellà del Terri, tampoc va arribar a la fira. L'empresa va tancar ahir «per raons familiars».

INOXPA. Dos comercials de maquinària alimentària

Dos comercials de maquinària alimentàriaLa firma de Banyoles de maquinària per a l'alimentació va perdre dos de les seves empleades en l'accident.

DESIGUAL EN NEGRE. La tèxtil perd dos joves empleats

La tèxtil perd dos joves empleatsDesigual va incorporar crespons negres a les xarxes socials en senyal de dol per la mort de dos dels seus joves empleats que viatjaven a l'avió amb l'objectiu de buscar ubicacions per a noves botigues a Alemanya, segons confirma l'empresa.

WEIDMÜLLER. Tres joves enginyers

Tres joves enginyersTres joves enginyers de la multinacional Weidmüller dedicada a dades i senyals d'energia a Sant Just Desvern no van arribar a la cita amb el seu amic a Düsserdorf.

DINOX.  Directiu a la recerca de negoci

Dinox, que fabrica maquinària i equips industrials per a la higienització alimentària, va perdre un directiu en l'accident.

DELPHI. El director de personal i un sindicalista

El director de personal i un sindicalistaUn sindicalista d'UGT i el director general de recursos humans de Delphi, fàbrica de complements del motor a Sant Cugat, no van poder arribar vius a la reunió del comitè d'empresa europeu que se celebrava en una ciutat alemanya. El directiu estava a punt de jubilar-se. Avui faran un minut de silenci a la factoria catalana.

BAYER. Dues víctimes de la multinacional

Dues víctimes de la multinacionalUn directiu de la filial de la multinacional Bayer a Catalunya viatjava a l'avió sinistrat i també l'esposa d'un col·laborador de l'empresa alemanya.

KAO. Alt càrrec de la química de Barberà

Notícies relacionades

Alt càrrec de la química de BarberàLa filial de la japonesa Kao amb factoria a Barberà del Vallès va perdre el seu vicepresident en l'accident i un altre directiu. Les banderes de la firma onejaven ahir a mig pal.

HENKEL. Retorn frustrat a Düsseldorf

Retorn frustrat a DüsseldorfUna empleada alemanya de Henkel no va aconseguir tornar a la seu a Düsseldorf després d'haver treballat a la delegació espanyola de Barcelona.