EL CONFLICTE DEL PRÒXIM ORIENT

Arriba a Còrdova el cadàver del militar espanyol mort al Líban

El ministre de Defensa, Pedro Morenés, ha rebut el fèretre del caporal Soria, de 36 anys, que va morir aquest dimecres

Ja està a Espanya el cos del militar espanyol {fallecido} al Líban. / EFE / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

El cadàver del caporal Francisco Javier Soria Toledocadàver Francisco Javier Soria Toledo, mort aquest dimecres al Líban, ha arribat a l'aeroport de Còrdova i serà traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de la capital cordovesa per practicar-li l'autòpsia.

Les restes del militar han arribat a Còrdova en un helicòpter procedent de la base aèria de Morón de la Frontera (Sevilla), on s'han traslladat des del Líban en un avió de la Força Aèria espanyola.

El ministre de DefensaPedro Morenés, ha rebut el fèretre a Còrdova i, una vegada es practiqui l'autòpsia al cadàver, les restes mortals del caporal Soria seran desplaçades fins a Cerro Muriano (Còrdova), on s'ubica la seva unitat, la Brigada d'Infanteria Mecanitzada Guzmán el Bueno X (Brimz X).

El caporal serà condecorat amb la Creu del Mèrit Militar amb distintiu vermell, la màxima distinció militar, a l'haver mort en acte de servei i reunir les condicions per la seva trajectòria a les Forces Armades i el seu servei al Líban, on s'ha desplegat en dues ocasions.

Notícies relacionades

Soria, de 36 anys, va morir aquest dimecres al sud del Líban en el marc de l'escalada de la violència entre Israel i el grup xiïta Hezbol·là.