LA LLUITA CONTRA EL TERRORISME GIHADISTA

Catalunya distribuirà 190 exemplars de 'Charlie Hebdo'

La revista, que no arribarà fins divendres, es vendrà a la Fnac de Barcelona i en quioscos del centre de BCN, Girona i Tarragona

Un home mira el seu exemplar de ’Charlie Hebdo’, davant d’un quiosc de Montpeller.

Un home mira el seu exemplar de ’Charlie Hebdo’, davant d’un quiosc de Montpeller. / AFP / PASCAL GUYOT

1
Es llegeix en minuts

Els quioscos catalans distribuiran un total de 190 exemplars del número especial de la revista satírica francesa 'Charlie Hebdo', que ha sortit a la venda aquest dimecres a França però no arribarà a Catalunya fins divendres. Així ho ha explicat el responsable de la distribuïdora Sgel a Barcelona, Jordi Frías, que ha concretat que habitualment arribaven als quioscos de tot Catalunya uns 15 exemplars de la revista.

"Hem fet un esforç especial per les circumstàncies, i arribaran fins a 190 exemplars, principalment a Barcelona", ha concretat Frías, que ha destacat que Sgel s'encarrega de distribuir la revista a Espanya. Concretament, a Barcelona es distribuiran 150 exemplars: 50 a la Fnac El Triangle, 50 més a la Fnac d'Illa Diagonal i "dos o tres" a la llibreria Free Time de la Rambla, així com als quioscos de la zona i alguns del passeig de Gràcia.

La resta es vendran en llibreries i quioscos cèntrics de Girona i Tarragona, on també arribaran entre dues i tres revistes: "La distribució més gran la tindrà la Fnac, amb la qual hem acordat un repartiment especial", ha apuntat Frías.

RESERVES DES DE FA DIES

La responsable del quiosc de la Fnac El Triangle, Consol Maruri, ha explicat que els 50 exemplars que té previst vendre "ja estan tots reservats des de fa dos dies". Aquest és el missatge que repeteix a totes les persones que des de primera hora d'aquest dimecres van al seu taulell per demanar un exemplar: "He decidit anar apuntant en un paper quanta gent ve perquè intueixo que serà molta".

Notícies relacionades

Fins a les 10.50 hores, més de 70 persones li havien preguntat a Maruri si podien comprar un exemplar de 'Charlie Hebdo': "És una pena que hagi hagut de passar una desgràcia per tornar a vendre aquesta revista", diu Maruri.

Feia més d'un any que la Fnac havia deixat de vendre 'Charlie Hebdo': "N'arribaven dos o tres exemplars cada setmana i els tornàvem gairebé tots perquè no es venien".