ESCÀNDOL A LA GUÀRDIA NACIONAL

Sancionats quatre militars dels EUA per la producció d'un calendari eròtic en una caserna

La producció 'Hot Shots 2015' es va realitzar a l'interior de Camp Williams, a Utah

Producció del calendari eròtic ’Hot Shots 2015’ a la caserna de Camp Williams, a Utah. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Quatre membres de la Guàrdia Nacional a Utah han estat expedientats i sancionats per autoritzar i col·laborar en la producció d'un calendari eròtic en una de les seves casernes militars. Segons ha informat el tinent coronel Steven Fairbourn, un oficial de les Forces Especials de la Guàrdia Nacional ha estat rellevat del seu càrrec per permetre que aquestes fotos i vídeos eròtics es fessin a l'interior de Camp Williams.

Tres soldats més han estat expedientats per col·laborar en aquesta acció. A més, se'ls ha obligat a pagar els 200 dòlars en gasolina que van consumir els vehicles utilitzats per a la producció.

Els responsables de la Guàrdia Nacional a Utah van obrir el 20 d'octubre investigació interna per determinar com va poder ser que el calendari eròtic 'Hot Shot 2015' fos realitzat a Camp Williams, una de les seves casernes'Hot Shot 2015' 

Notícies relacionades

En el making-off del calendari, que arrasa a Youtube, es pot veure un grup de joves en roba interior disparant armes pesants, usant un rifle de franctirador, llançant explosius, muntant en vehicles militars i fent bromes amb els soldats a l'interior de la seva instal·lació militar. En l'inici del vídeo apareix la model Rosie Jones donant la benvinguda i assegurant: "Tenim un munt de tancs, llanxes, helicòpters i, per descomptat, de pistoles". No obstant, els autors del calendari asseguren que tenien el permís del director del Museu Militar de Fort Douglas, Bob Voyles. Aquest, no obstant, s'ha defensat assegurant que només se li va demanar permís per fer un parell de fotos. "Em van assegurar que no hi hauria res d'inapropiat", ha dit.  

Fabricant d'armes

El calendari Hot Shots, que ja té set anys de vida, va néixer com una iniciativa solidària amb soldats britànics ferits promocionada pel fabricant d'armes britànic Edgar Brothers. Els fabricants del calendari s'han defensat en un comunicat assegurant que "és un entreteniment inofensiu que amb els anys ha contribuït a recaptar donatius per a veterans ferits de la Gran Bretanya i del Regne Unit".

Temes:

Calendaris