VA MORIR TIROTEJAT

Un home l'emprèn a cops de destral amb dos policies de Nova York

S'investiga si l'agressor tenia vincles amb grups terroristes o bé es va inspirar en l'atac al Parlament d'Ottawa

L'agent que va rebre el cop al cap està crític i el seu company, fora de perill, doncs la seva ferida fue en el braç

L’agressor va acabar tirotejat pels companys dels agents. / YOUTUBE / THE SAVAGE NATION

1
Es llegeix en minuts

Almenys dos agents de la Policia de Nova York han resultat ferits aquest dijous al ser atacats per un home armat amb una destral que va morir posteriorment quan va ser tirotejat per altres policies, segons ha informat la cadena de televisió nord-americana NBC.

Atenent a les primeres informacions, un dels agents es troba en estat crític després de rebre un cop de destral al cap, mentre que l'altre va resultar ferit en un braç. A més, una transeünt va rebre l'impacte d'una bala i ha estat intervinguda, si bé sembla estar fora de perill.

AL BARRI DE QUEENS

Notícies relacionades

L'atac va tenir lloc quan un total de quatre agents estava posant per a una fotografia al barri de Queens. El comissari de Policia William Bratton ha apuntat que encara no s'ha establert el motiu de l'atac, si bé s'estan analitzant els possibles vincles amb grups terroristes de l'atacant, un home de 32 anys d'edat d'identitat que no ha estat facilitada.

Així mateix, s'està investigant si podria tractar-se d'un atac inspirat pel portat a terme dimecres per un home als voltants del Parlament del Canadà, que es va saldar amb la mort d'un soldat i del mateix atacant, que va ser abatut dins de la seu legislativa.