Un reporter àrab de la BBC és atacat en directe a Israel

El periodista Feras Jatib estava informant des de la ciutat d'Ascaló, a prop de la frontera de la franja de Gaza

Vídeo del corresponsal de la BBC en àrab agredit a Israel. / periodico

1
Es llegeix en minuts
ALEJANDRO MÉNDEZ / Barcelona

Feras Jatibcorresponsal àrab de la BBC, ha estat atacat per un israelià mentre informava des de la ciutat d'Ascaló, a prop de la frontera de la franja de Gaza

El reporter estava en plena connexió en directe quan un home l'ha empentat bruscament. Davant la situació, altres membres de l'equip de televisió han actuat ràpidament i han aconseguit retenir l'israelià i retirar-lo de la zona. Feras Jatib s'ha reincorporat a la feina després de l'incident i ha seguit informant sobre el conflicte. 

La BBC ha decidit emetre una declaració per explicar el succés: "Mentre informàvem aquest matí en directe des de l'interior de la ciutat israeliana d'Ascaló, un reporter àrab de la BBC ha estat agredit per un israelià enfadat".

Més de 600 palestins morts

Notícies relacionades

Al voltant de 600 palestins han perdut la vida i 3.700 han resultat ferits en els 15 dies que ha durat l'operació israeliana Marge Protector. La complicada situació ha obligat a més de 100.000 persones a desplaçar-se de casa seva a causa dels constants bombardejos.

Barack Obama i el secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon, han demanat un alto el foc "immediat" a Gaza i a Israel per tal d'aturar la violència. 

Temes:

Regne Unit BBC