ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB MARVEL

L'ONU uneix esforços amb Spiderman i altres superherois de l'univers del còmic

L'organització intenta divulgar la tasca que porta a terme, sobretot als EUA, on rep moltes crítiques

1
Es llegeix en minuts
SVM / MADRID

Marvel Comics ha arribat a un acord amb l'ONU per crear un còmic que mostri la feina positiva d'aquesta institució, especialment als Estats Units, un país on la organització ha estat molt criticada des del Govern.

El còmic, que inicialment serà distribuït gratis entre un milió d'alumnes dels Estats Units, tindrà com a escenari un país de ficció castigat per la guerra i hi situarà personatges com Spiderman treballant amb el personal de la Unicef i dels cascos blaus.

Els dibuixants treballen gratuïtament

Camilla Shippa, cap de l'oficina de l'ONU per a Convenis, ha declarat al Financial Times que el guió està en procés de desenvolupament i que els dibuixants estan treballant gratuïtament.

La idea d'aquesta iniciativa prové del director de cine francès Romuald Sciora, que ha col·laborat amb altres projectes de l'ONU i ha realitzat diversos DVD sobre les activitats de l'organització internacional que seran distribuïts entre els nens juntament amb el còmic.

Millorar la imatge de l'ONU

Notícies relacionades

El projecte podria servir per millorar la imatge de l'ONU als Estats Units, on ha estat durament atacada per l'administració Bush. L'exambaixador nord-americà a l'ONU John Bolton ha arribat a dir que, "si l'edifici de l'ONU a Nova York perdés deu pisos, ningú notaria la diferència".

La casa Marvel compta amb 6.000 personatges, entre els quals destaquen superherois com Los Cuatro Fantásticos, Los Vengadores o La Masa.

Temes:

Spiderman