El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Delinqüència

Presó per a dos lladres reincidents que havien comès un robatori violent en un pis de l’Hospitalet

  • Els arrestats, dos homes de 35 i 38 anys veïns de la localitat, acumulen 22 antecedents

  • Se’ls acusa de robatori violent a l’interior d’un domicili, lesions, amenaces i detenció il·legal

Presó per a dos lladres reincidents que havien comès un robatori violent en un pis de l’Hospitalet
1
Es llegeix en minuts

El jutge ha enviat a presó dos homes que els Mossos van detenir el passat 4 de març com a presumptes autors d’un robatori en un pis de l’Hospitalet de Llobregat.

Els arrestats, de 35 i 38 anys i veïns de la mateixa ciutat, acumulen 22 antecedents i estan acusats de robatori violent a l’interior d’un domicili, lesions, amenaces i detenció il·legal.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 18 h, quan la policia va rebre l’avís d’una agressió amb arma blanca a l’interior d’un domicili. Dos lladres havien picat al timbre d’un pis i, quan l’home que hi vivia havia obert la porta, l’havien empès cap a l’interior i l’havien amenaçat demanant-li diners. La víctima, que estava acompanyat d’un menor, havia rebut diversos cops al cap.

Dos ganivets de grans dimensions

A l’arribar al bloc de pisos, els Mossos van observar un home que fugia escales amunt amb una caixa i una bossa a les mans, però els agents el van detenir. Dins del pis on s’havia comès l’agressió, la policia va trobar un segon home amb passamuntanyes i vestit tot de negre, amb un ganivet de grans dimensions a la mà.

Aquest va fer cas omís a les indicacions dels agents perquè deixés l’arma i va entrar a una de les habitacions del domicili, on estava el veí de la vivenda amb una ferida oberta al cap. La policia, no obstant, el va immobilitzar i li va treure una motxilla. Dins, la policia va trobar un altre ganivet de grans dimensions, brides, cinta americana, un joc de guants, un altre passamuntanyes i una gorra.

Notícies relacionades

Els agents van arrestar els dos lladres, mentre la víctima va haver de ser traslladada a l’hospital per rebre assistència sanitària a conseqüència de les lesions sofertes.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO