El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

IL·LUMINACIÓ NADALENCA

L'Hospitalet insta a seguir l'encesa dels llums de Nadal des de casa per la pandèmia

També s'ha convidat la ciutadania a participar-hi penjant uns fanalets automuntables en algun lloc visible

navid

navid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sota el lema de la campanya ‘Il·lumina aquest Nadal’, aquest divendres, 20 de novembre, a les 19.30 hores, l’Hospitalet de Llobregat dona la benvinguda a les festes del Nadal  amb la tradicional encesa de llums. No obstant, per adaptar-se a la situació sanitària derivada de la Covid-19, l’ajuntament ha fet una crida als veïns de l’Hospitalet perquè segueixin l’acte des de casa a través de la retransmissió en directe de TV L’Hospitalet, la pàgina de Facebook del consistori i L’Hdigital.

El programa televisiu de l’encesa serà conduït, a partir de les 19.30 hores, per la periodista de TV L’Hospitalet M. Antonia Sánchez, el robot MAL-1-MOR i l’actor Adrian Grösser, i connectarà de forma simultània l’ajuntament i els sis districtes de la ciutat.

«A cada un dels districtes hi haurà uns voluntaris molt especials que ajudaran a fer que l’encesa sigui tot un èxit», afirmen des de l’ajuntament. A continuació, es donarà pas a l’encesa de l’avet central i l’estrella que presideixen la plaça de l’ajuntament.

Participació des de casa

Notícies relacionades

També s’ha convidat la ciutadania a participar-hi activament penjant en algun lloc visible, com ara finestres i balcons, uns fanalets automuntables que s’han fet arribar a tots els domicilis, per «ajudar a estendre la llum per tots els racons de la ciutat».

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA