El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

«NO CREIA QUE HO EXPLICARIA»

Bellvitge dona d'alta el seu últim pacient de la primera onada de Covid-19

Carlos Mendoza, de 55 anys, va ingressar a l'abril amb pronòstic «molt greu» al centre de l'Hospitalet

Va estar ingressat a Bellvitge un total de 139 dies, 75 d'aquests a la unitat de cures intensives (uci)

hospi-bell

hospi-bell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB), a l’Hospitalet de Llobregat, ha donat d’alta aquest dijous, 3 de setembre, el seu últim pacient de la primera onada de la pandèmia de Covid-19 (entre març i abril). El centre hospitalari ha explicat en un comunicat que Carlos Mendoza, de 55 anys, va ingressar amb pronòstic «molt greu» a l’hospital el 18 d’abril.

D’aquesta manera, ha estat ingressat a Bellvitge un total de 139 dies, 75 d’aquests a la unitat de cures intensives (uci).

«No creia que ho explicaria, no tinc paraules per expressar el meu agraïment a tots els professionals que m’han cuidat», ha expressat Mendoza, que, segons el mateix comunicat, també ha cridat la ciutadania a extremar la prevenció de la transmissió de la malaltia i evitar així en la mesura que sigui possible que altres persones passin pel que ha hagut de passar ell.

«Una etapa molt dura»

Notícies relacionades

Des del centre de l’Hospitalet expliquen que el doctor Mikel Sarasate, el pneumòleg que li ha donat l’alta, ha afirmat que és un dia «simbòlicament molt important» per a tots els treballadors de l’hospital, ja que han vist l’últim episodi «d’una etapa molt dura, molt exigent professionalment i emocionalment».

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA