07 d’ag 2020

Anar al contingut

BALANÇ

Coronavirus a l'Hospitalet: Evolució dels brots i casos

El nombre acumulat de positius puja a 5.474, 523 dels quals s'han detectat als centres residencials

El Periódico

Coronavirus a l'Hospitalet: Evolució dels brots i casos

torwaiphoto

L’Hospitalet de Llobregat pateix un augment de casos de coronavirus que ha portat el Govern de la Generalitat a aprovar restriccions a l’activitat per mirar de contenir els contagis. Des d’EL PERIÓDICO seguim l’evolució de la pandèmia a la ciutat metropolitana amb les xifres que ofereix la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya.

3 d’agost: el risc de rebrot es manté elevat, tot i que va a la baixa

Així, amb data del 3 d'agost, l’Hospitalet acumula 6.040 casos positius de Covid-19 des del començament de la pandèmia. D’aquests 6.040 casos, 523 s’han detectat als centres residencials.

Segons les dades facilitades per la Generalitat, a l’Hospitalet de Llobregat han mort 503 persones des de l’inici de la pandèmia. Tot i que encara es manté en nivells elevats, la tendència del risc de rebrot a l’Hospitalet de Llobregat segueix en descens.

30 de juliol: 5.474 casos positius

Així, amb data del 30 de juliol, l’Hospitalet acumula 5.474 casos positius de Covid-19 des del començament de la pandèmia. D’aquests 5.474 casos, 523 s’han detectat als centres residencials.

Segons les dades facilitades per la Generalitat, a l’Hospitalet de Llobregat han mort 500 persones des de l’inici de la pandèmia. Després de setmanes pujant, la corba per risc de rebrot porta dies caient.

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, explica que la taxa de reproducció de la Covid-19 a l’Hospitalet ha baixat. Ara està en 1,2 i «havíem estat a més de 2». Per la seva banda, després de l’última resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), l’ajuntament ha tornat a obrir els poliesportius municipals i les piscines a l’aire lliure.