Anar al contingut

DIMECRES A LA NIT

Cassolades contra la independència a l'àrea metropolitana de Barcelona

Ciutats com l'Hospitalet o Badalona van protestar de manera estrepitosa durant el discurs de Puigdemont a la televisió

Els no partidaris de l'independentisme responen així a les concentracions de dies enrere en el sentit contrari

El Periódico

Un veí del barri de la Sagrada Família surt al balcó per participar en la cassolada.

Un veí del barri de la Sagrada Família surt al balcó per participar en la cassolada. / DANNY CAMINAL

Enclavaments de l'àrea metropolitana de Barcelona van acollir la nit de dimecres passat estrepitoses cassolades com a símbol de protesta cap a la deriva independentista del Govern de la Generalitat de Catalunya.

La instrucció, arribada als ciutadans a través de les xarxes socials, era clara: "Cassolada mentre Puigdemont parla a TV3". Així, barris obrers com els de Sant Adrià del Besòs, Llefià (Badalona) o Bellvitge i Can Serra (l'Hospitalet) van presenciar com els seus veïns es manifestaven a través del soroll.

Resposta a les cassolades independentistes

En el sector de l'independentisme, són molts els que surten des del passat 20 de setembre al balcó per fer també soroll en senyal de protesta a les detencions i els registres que s'han anat produint a Catalunya des de llavors.

La cassolada del dimecres va pretendre donar resposta a aquestes concentracions anteriors. I, a més, servir com a prèvia de la multitudinària manifestació al centre de Barcelona prevista el diumenge i convocada per Societat Civil Catalana, a la qual, sota el lema "Recuperem el seny", assistiran grups de ciutadans provinents d'altres parts d'Espanya.

Més notícies de l'Hospitalet a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

0 Comentaris
cargando