Troba el teu habitatge a barcelona

Això és el que pots guanyar llogant el teu pis a Barcelona

La plataforma Spotahome especialitzada en operacions de lloguer, ofereix tota mena de comoditats i avantatges als propietaris interessats a arrendar les seves vivendes

Això és el que pots guanyar llogant el teu pis a Barcelona
2
Es llegeix en minuts

¿Quant pots guanyar llogant el teu pis a Barcelona? Aquesta és la pregunta que es plantegen molts propietaris de vivenda a la Ciutat Comtal. L’esmentada situació ve acompanyada d’una sèrie de preocupacions, tals com la seguretat a l’hora de llogar i cobrar les rendes, donats els elevats índexs de morositat que a Espanya van tancar el 2020 amb 6.373 euros de deute mitjà en els impagaments per lloguer, així com la rapidesa i facilitats en el procés de lloguer de l’esmentat immoble. 

És en aquest escenari en què la plataforma Spotahome, especialitzada de lloguer a mitjà i llarg termini de pisos i habitacions tant per a client nacional com internacional, juga un paper fonamental. Es tracta d’una companyia pionera a oferir una solució 100% ‘online’ per llogar pisos, estudis i habitacions moblats de manera segura i amb tota mena de comoditats per als llogaters. L’esmentada empresa ofereix un servei fotogràfic/vídeo-tour de la vivenda, incloent-hi plànols i tota la informació necessària per als interessats en la propietat. Així mateix, els professionals en qüestió ofereixen la seva ajuda per a la publicació de l’anunci a la seva web, amb l’estalvi de temps i preocupacions que totes aquestes tasques impliquen per als propietaris. 

Seguretat a l’hora de llogar: Accions contra la morositat o danys a l’immoble

Seguretat a l’hora de llogar: Accions contra la morositat o danys a l’immoblePer potenciar tots aquests serveis i oferir les millors solucions i garanties, SPOTAHOME ha llançat un nou producte: Plus. Amb aquest producte, a través de la tecnologia ‘open-banking’, es porten a terme controls sobre la solvència dels inquilins. Aquest producte és una eina ideal contra la morositat, ja que garanteix també el cobrament de la renda el dia 10 de cada mes. Dins d’aquest paquet, el client compta amb una cobertura específica davant possibles danys efectuats sobre la vivenda de lloguer

Rendibilitat del lloguer

Rendibilitat del lloguerAmb tots aquests serveis a l’abast de la mà, ja només queda conèixer un dels punts més importants, la rendibilitat que s’obté al llogar un pis. En concret, especificarem dades de diferents barris de la ciutat de Barcelona, amb què compta Spotahome. Segons dades internes de la companyia, les estimacions de guany, que són orientatives, fan referència a les dades mitjanes corresponents al 25% dels establiments amb els millors resultats, calculats en el període comprès entre el 01/09/2021 i el 31/12/2021.  

En aquest sentit, per exemple, si es disposa d’un estudi al Barri Gòtic de Barcelona i interessa l’opció del lloguer, cal saber que es poden aconseguir fins a 980 euros al mes per l’esmentat immoble. En el cas de comptar amb un apartament a la zona de Pedralbes de fins a 2 habitacions, la rendibilitat augmenta fins als 1.400 euros/mes. 

Notícies relacionades

En cas que els interessos del propietari es moguin cap a les habitacions de lloguer a Barcelona, es pot destacar que per una habitació al Raval es poden obtenir fins a 570 euros de mensualitat.

Amb totes les opcions i informació sobre la taula, ja només queda fer el pas definitiu i decidir-se per llogar aquest pis, apartament, estudi o habitació a Barcelona, al qual, tal com hem detallat, se li pot treure una bona rendibilitat, amb totes les garanties i comoditats. Registrant-te a la pàgina de Spotahome, els seus assessors et proporcionaran l’estimació concreta de guany que podràs obtenir al teu barri.