RUPTURA

Rauw Alejandro hauria sigut infidel a Rosalía amb una ‘influencer’

El mateix cantant va encarregar al seu equip que es posessin en contacte amb ella per convidar-la a un dels seus concerts

Rauw Alejandro hauria sigut infidel a Rosalía amb una ‘influencer’
1
Es llegeix en minuts

S’han referit a ella com «la famosa concursant de ‘realities’», però al final se n’ha revelat la identitat. La ruptura entre Rauw Alejandro i Rosalía continua donant titulars, sobretot, gràcies als intents del cantant porto-riqueny de reconquistar Rosalía.

Els rumors sobre la seva suposada infidelitat no han deixat de circular, tampoc els noms de les dones amb qui s’hauria ficat al llit a l’esquena de Rosalía. L’últim a fer-se públic hauria sigut el definitiu, el causant de la ruptura.

Tal com ha assegurat la col·laboradora de Telecinco Amor Romeira, l’artista llatí s’hauria ficat al llit amb una ‘influencer’ valenciana molt coneguda per la seva participació en diversos programes. Es tracta de Zaira de la Morena, una jove de 23 anys que van participar a ‘Mujeres, hombres y viceversa’.

Notícies relacionades

La col·laboradora de ‘Fiesta de verano’ ha assegurat que el mateix Rauw Alejandro va encarregar al seu equip que es posessin en contacte amb Zaira per convidar-la a ella i les seves amigues a un dels seus concerts: «Es va fixar en ella i volia conèixer-la en persona».

L’equip d’investigació de ‘Fiesta de verano’ ha posat fil a l’agulla i ha descobert que el flirteig a les xarxes socials entre el cantant i la influencer ve de lluny, tal com mostren els vídeos amb missatges subliminars que Zaira compartia amb els seus més de 124.000 seguidors.

Temes:

Rosalía