Vídeo | El traper Cecilio G s’encara a un fan a Sitges i els Mossos hi intervenen

Julio Carbo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cecilio G ha tornat a ser desencadenada polèmica després de ser detingut per la policia a la Festa Major de Sitges el cap de setmana passat. Tal com es pot veure al vídeo, que s’ha viralitzat a les xarxes socials, el traper es troba en estat d’embriaguesa quan comença a enfrontar-se a un fan en ple carrer i els Mossos d’Esquadra acaben intervenint-hi.

El traper apareix amb una ampolla de Jägermeister a una mà i amb un pal fosforescent a l’altra. Després d’amenaçar els joves que són presents, el cantant dona un cop al costat dret a un d’ells amb el pal. Mentrestant, la resta del grup riu a cor què vols i apareixen els Mossos d’Esquadra, que acaben emportant-se l’artista per evitar que la situació empitjori.

Un artista conflictiu

Juan Cecília Ruíz, el nom real de Cecilio G, és un traper que va néixer a Bogatell, conegut al món de la indústria musical per ser un dels fundadors del grup Pxxr Gvng, al qual també pertanyien Kaidy Cain, Yung Beef i Khaled. L’artista no és només distingit pels seus temes, sinó també pel seu historial delictiu, que no és curt.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que l’artista és notícia per un enfrontament durant alguna nit de festa. Cecilio G compta amb antecedents policials: va ser detingut al Sónar per assetjar una jove, acusat d’atemptar a l’autoritat i detingut per agredir els integrants d’una carpa de Vox a Lloret de Mar el 23 d’abril.

El cantant va ser a la presó l’agost del 2018 per un delicte d’amenaces arran d’un incident que es va produir al metro de Barcelona el 2015, va entrar en una zona a què no tenia accés i els vigilants de seguretat van intentar fer-lo fora, però «es va posar violent».