'HAHAHAH / From prision with love'

Cecilio G publica un tema des de la presó: "Aquí he escrit cançons de veritat"

La icona de la música urbana explica detalls d'aquesta peça creada al taller de música del centre penitenciari

La sortida de l'artista barceloní està prevista per al novembre

fcasals45625330 icult  cecilio g  cantabte de trap foto alba ruperez181026104947

fcasals45625330 icult cecilio g cantabte de trap foto alba ruperez181026104947 / Alba Ruperez

1
Es llegeix en minuts
Ignasi Fortuny
Ignasi Fortuny

Periodista. Principalment, escric sobre música.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El cantant de trap Cecilio G ha publicat 'HAHAHAH / From prision with love', una cançó creada a la presó de Puig de les Basses, on està empresonat des del 6 d’agost passat. L’artista barceloní ha volgut treure aquesta peça per als seus fans i els que es preocupen per ell i anunciar-los que ben aviat estarà en llibertat. Així ho ha anunciat ell mateix aquest matí a través del seu Instagram: "Ens veiem molt aviat". Segons explica l’entorn del cantant, el recurs presentat pel nou advocat de l’artista del Bogatell de 24 anys ha prosperat i es preveu que al novembre estigui al carrer. 

Cecilio G ha explicat a aquest diari que durant aquests 77 dies que fa que està empresonat –compleix condemna per un delicte d’amenaces (2015) i un altre de robatori amb força (2013)–  ha escrit molt i que té entre mans un disc íntegrament compost a la presó. "Tinc cançons fetes de principi a final, però cançons de veritat, no el que he fet fins ara, cançons de veritat", explica.

Notícies relacionades

L’artista ha explicat com ha creat 'HAHAHAH': "La cançó la vaig fer al taller de música del centre penitenciari, la lletra la vaig escriure just entrar". El resultat, una tornada que retruny així: "Sin comerlo ni beberlo estoy en el trap; sin quererlo ni beberlo hahahah".

La peça, disponible des d’aquest divendres a Spotify, l’ha produït Limabeatz a partir de les vocals que li va fer arribar Cecilio G des de la presó. "Les vaig fer sobre un ‘type beat’ que hi ha al taller de música, allà tenim ‘type beats’ bastant dolents, però em van servir per treure una bona lletra", explica l’artista.