Pòdcast

Exclusiva Mamarazzis: Tota la veritat sobre la relació entre Shakira i Hamilton

Joana Sanz torna a visitar la presó de Brians 2 per a un vis-a-vis amb Dani Alves

5
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Totes les coses bones s’acaben i, amb el programa d’avui, la segona temporada del pòdcast (i vídeopodcast) de les Mamarazzisarriba al seu final. Això sí, Laura Fa i Lorena Vázquez se’n van fins al 13 de setembre de la mateixa manera que van arribar: amb una infinitat d’exclusives i temes d’actualitat de la premsa del cor sota el braç. La ‘bomba’ de la setmana no se l’han emportat Kiko Rivera ni Bertín Osborne; tampoc Jorge Javier ni cap dels ja excol·laboradors de ‘Sálvame’. Encara que totes aquestes figures públiques tenen el seu lloc garantit en l’espai d’avui, els grans protagonistes han tornat a ser Lewis Hamilton i Shakira.

Segons informacions contrastades i procedents de fonts oficials, el pilot britànic de Fórmula 1 vol deixar clar que no manté cap relació sentimental amb l’artista colombiana. L’origen de l’’affaire’ entre tots dos es remunta al Gran Premi de Miami, en què l’equip publicitari de l’heptacampió del món va convidar la cantant de Barranquilla. «Hamilton no hi va tenir res a veure», han aclarit les Mamarazzis. Pel que sembla, aquesta primera trobada va funcionar, cosa que va portar Shakira a canviar els seus plans per al cap de setmana de la carrera a Montmeló i assistir així al circuit de Catalunya, aquesta vegada sol·licitant ella mateixa l’accés a la zona VIP.

Interès ¿mutu?

Després d’un sopar al restaurant Parco de Barcelona i una nit de discoteca, filtracions que ella hauria rebut amb els braços oberts, la intèrpret d’èxits com el ‘Waka Waka’ i ‘Loba’ no es va donar per vençuda i va fer tot el que va poder per tornar a coincidir una tercera vegada amb el corredor de Mercedes. «Ens expliquen de molt bona font que és ella que torna a estar interessada a anar-hi», han explicat amb referència a Silverstone, on Hamilton es va plantar i va demanar que la seva amiga no baixés al ‘motorhome’ per mantenir-se concentrat en el Gran Premi.

«Ell està molest perquè ella vol fer pensar que hi ha una relació entre tots dos», han revelat en exclusiva les Mamarazzis. D’aquesta manera, si amb les imatges de Hamilton a bord d’un iot a Eivissa acompanyat de la model mexicana Eiza González i la tennista noruega Jenny Stray no n’hi havia prou per donar per tancats els rumors d’una relació entre el pilot i la cantant colombiana, aquestes noves informacions acaben per aclarir qualsevol dubte sobre el tema. I ara, ¿se centrarà ‘Shak’ en la superestrella de l’NBA, Jimmy Butler, amb qui sembla que el tema està més ben encarrilat? Per ara, el que sabem és que es troba a Barcelona des de dissabte per retrobar-se amb els seus fills Milan i Sasha.

Embarassos indesitjats

Qui no vol sentir parlar de fills és Bertín Osborne. A diferència del que passa amb casa seva, sembla que els fills de les seves amants no són seus. Després de les escandaloses declaracions en què el cantant defensava que l’embaràs de Gabriela Guillén no havia sigut buscat, ella, que ja coneix el sexe del nadó i ha decidit quin serà el seu nom, ha sortit al pas: «Em sento sola, no estic acompanyada pel Bertín».

A les declaracions de ‘Gabi’ s’hi han afegit les de Chabeli Navarro, exparella del també presentador de televisió. L’exparticipant de ‘Mujeres y hombres y viceversa’ ha fet una confessió digna d’ocupar la portada d’avui a la revista ‘Lecturas’: «El Bertín em va convèncer per avortar», ha assegurat. Així mateix, va ser un Osborne sumit en un intent de reconciliació amb la seva anterior parella, Fabiola, que va finançar el pas de la jove per la clínica per interrompre l’embaràs. «Hi ha gent que espera que s’obrin les barreres per començar a passar», ha dit Laura Fa anticipant les notícies «complicades» que podrien sortir a la llum les setmanes vinents.

Precisament, un altre dels idil·lis que va tenir Navarro va ser amb Kiko Rivera, protagonista els últims dies. El ‘dj’ s’ha sotmès a un cateterisme després de tenir complicacions cardíaques, la qual cosa, malgrat l’«ensurt» que ha suposat aquest nou pas per quiròfan, ha facilitat un emotiu retrobament mare-fill. I és que, pel que sembla, la visita d’Isabel Pantoja a l’hospital després de l’operació ha servit per tornar a una bona sintonia entre tots dos que semblava irrecuperable fa només uns dies.

Joana Sanz visita Dani Alves

Un altre retrobament que potser ha passat més desapercebut i que les Mamarazzis s’han encarregat de revelar en el pòdcast ha sigut el de Joana Sanz i Dani Alves. La model tornava de passar el cap de setmana celebrant el comiat de soltera d’una de les seves millors amigues a Eivissa i després de tornar d’aquest viatge ‘exprés’, diumenge mateix es va dirigir al centre penitenciari Brians 2 per trobar-se amb la seva exparella.

L’exfutbolista, que és a la presó de Sant Esteve Sesrovires (Barcelona) per la presumpta violació a una jove als lavabos de la discoteca Sutton el 20 de desembre de l’any passat, ha pogut tenir un «moment d’intimitat» sense mampares pel mig amb Sanz, que havia sol·licitat una visita ‘vis à vis’. Per ara, es desconeix si els temes que van tractar eren referents a la tramitació del divorci o a altres causes.

Nova rivalitat en ‘prime time’

Tal com va avançar Yotele, aquest divendres Jorge Javier Vázquez es tornarà a posar davant de les càmeres amb motiu de la gravació d’un programa pilot. La prova servirà per valorar la possible incorporació d’un programa d’entrevistes en ‘prime time’ a la graella de Telecinco. «Si la cadena dona llum verda», ha remarcat Vázquez, aquesta nova producció de ‘La fábrica de la tele’ debutarà al setembre. Sigui com sigui, l’important en aquest cas és la recuperació del presentador badaloní, que ja ha rebut l’alta mèdica per poder incorporar-se al nou projecte.

I parlant de nous projectes, els excol·laboradors de ‘Sálvame’ ja han començat les seves aventures en el nou repte que suposarà la gravació d’un ‘docureality’ a Miami. Belén Esteban, Kiko Hernández i companyia han pujat aquest dimecres a primera hora a l’avió que els portarà a la ciutat de Florida, on es gravaran un total de sis episodis pels quals cobraran «una quantitat bastant interessant» de diners.

Notícies relacionades

Els que també queden a l’espera de noves aventures són els seguidors de les Mamarazzis, a qui Laura Fa i Lorena Vázquez han volgut agrair tot el suport que els han brindat al llarg d’aquesta exitosa segona temporada abans d’acomiadar-se i començar a disfrutar d’unes més que merescudes vacances.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Exclusiva Mamarazzis: Tota la veritat sobre la relació entre Shakira i Hamilton

INSTAGRAM