Pòdcast

Exclusiva Mamarazzis: Barcelona es converteix en capital de ‘celebrities’ amb les visites de Gerard Butler i Elsa Pataky amb Chris Hemsworth

Risto Mejide i Natalia Almarcha trenquen una setmana després de la seva reconciliació

Gerard Piqué, de casament amb els seus fills però sense Clara Chía

4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Nova setmana, nou pòdcast de les Mamarazzis. En aquest penúltim episodi de la temporada, Laura Fa i Lorena Vázquez fan el seu particular repàs setmanal a les notícies més destacades de la premsa del cor. Com no podia ser de cap altra manera, el programa ha començat amb la ‘bomba’ publicada per la revista ‘Lecturas’ aquest mateix dimecres: Bertín Osborne tornarà a ser pare. Així ho ha confirmat Gabriela Guillén, la dona de 32 anys amb qui el cantant i presentador espanyol, de 69 anys, tindrà el seu sisè fill.

Mirant d’apagar el foc, Osborne no ha fet més que alimentar les flames d’aquest mediàtic succés. L’aristòcrata ha assegurat a la periodista Beatriz Cortázar que «l’embaràs no és ni buscat ni desitjat», i s’ha compromès a contribuir en la criança del nadó: «Intentaré ajudar en el que pugui», ha afirmat. Malgrat que l’intèrpret d’‘Amor mediterráneo’ sempre va afirmar no estar enamorat de la fisioterapeuta, a la qual fa mesos que no veu, ara se suma a Robert De Niro i Al Pacino en un nou cas de paternitat tardana.

Segones parts mai van ser bones

Una altra de les sorpreses d’una setmana monopolitzada pel casament de Tamara Falcó ha sigut la ‘reruptura’ entre Risto Mejide i Natalia Almarcha, confirmada per Abel Planelles. Una setmana ha durat la reconciliació entre el presentador de televisió i la farmacèutica, suficient perquè les mostres de carinyo durant el viatge d’anada al casament d’Edurne i De Gea es tornessin en la discussió que tots dos van protagonitzar a l’avió de tornada.

Segons fonts pròximes a la jove, el motiu pel qual aquesta «reconciliació exprés» ha arribat a la seva fi es deu a la discreció que ella vol en la seva vida i que li resulta impossible estant amb algú com Mejide, de qui destaquen el seu caràcter «intens». A més, les mateixes fonts confirmen que Almarcha ha tornat amb la seva anterior parella, un professor valencià, dedicat a la seguretat i amb qui ja havia emprès un «projecte de vida»: adoptar un gos; animal que, per cert, el col·laborador de Mediaset no suportava.

I si de reconciliacions anava la cosa, Mar Flores i Elías Sacal, una vegada més, han fet el mateix. La model i l’empresari han reprès un estiu més la seva relació «intermitent», l’origen de la qual es remunta al 2016. No obstant, aquestes són unes vacances atípiques per a la també dissenyadora de moda, que actualment travessa una etapa complicada de la seva vida després d’haver sortit a la llum que el seu fill, Carlos Constanzia, ja estava complint condemna per delictes anteriors a l’estafa per la qual ha sigut jutjat recentment, va confirmar el periodista Carlos Quílez.

Els Piqué, feliços amb Milan i Sasha

En un cap de setmana on el casament de Tamara Falcó i Iñigo Onieva ha acaparat tots els focus, altres enllaços i, sobretot, altres convidats, han passat desapercebuts. Ha sigut el cas de Gerard Piqué, que dissabte va assistir al casament d’un empresari andorrà a Figueres. A més, al tractar-se d’un amic de la família de l’exfutbolista, a la cerimònia també van acudir els seus pares i fills; contràriament a una Clara Chía que va ser la gran absència del dia. Així mateix, les Mamarazzis han recordat que, complint l’acord de custòdia bisetmanal, la setmana que ve els petits tornaran amb la seva mare a Miami, tot i que aquesta vegada no viatjaran als Estats Units acompanyats del seu pare.

Una possible solució és que Shakira torni a passar per Barcelona, la qual cosa no seria gens sorprenent després que la cantant colombiana fos present diumenge passat en el circuit de Silverstone (Regne Unit), on el seu suposat nou idil·li, el pilot Lewis Hamilton, va aconseguir un suculent tercer lloc. Tal va ser l’alegria per aconseguir pujar al podi com a local que el membre de l’equip Mercedes i la de Barranquilla ho van celebrar amb magnificència amb una festa, segons ha publicat el diari ‘The Sun’.

Barcelona, ciutat de famosos

Els que sí que van estar a la capital catalana la setmana passada van ser els actors Gerard Butler, Elsa Pataky i Chris Hemworth. Així ho han anunciat en exclusiva les Mamarazzis, que han relatat com van ser les respectives visites de l’actor britànic i la parella conformada per l’actriu espanyola i l’intèrpret australià, així com els motius d'aquestes.

D’una banda, l’actor nascut a la localitat escocesa de Paisley va estar sopant amb uns amics al restaurant Feroz dijous passat. Allà, Butler va sol·licitar un espectacle privat del mag Carles Mag, que ha explicat a les Mamarazzis que el seu client, un gran amant dels trucs de màgia, va ser «supersimpàtic».

Notícies relacionades

D’altra banda, Pataky i Hemsworth van acudir a la Ciutat Comtal per recollir els seus fills, que havien passat uns dies en un campament d’estiu que pertany a la família d’Álvaro Bultó, presentador, esportista de risc i exparella de la infanta Cristina que el 2013 va perdre la vida en un accident de ‘wingfly’. Cal recordar que l’actor que dona vida al fill d’Odín a la saga d’‘Els Venjadors’ ja va estar a Espanya fa tot just un mes, quan va visitar ‘El Hormiguero’ en un programa en el qual també van ser presents dues de les seves fidels seguidores: la reina Letizia i la infanta Sofia.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Exclusiva Mamarazzis: Barcelona es converteix en capital de ‘celebrities’ amb les visites de Gerard Butler i Elsa Pataky amb Chris Hemsworth